Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przecena 50% Counter-Strike: Global Offensive

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam dla was miła wiadomość mianowicie z 33 % cs:go został przeceniony na 50 % to daje nam znak ze znowu moze byc 75 % i wyrwiemy grę za marne 10 zł (2euro).
Wiem ze juz  był taki temat ale nie moglem go znalezc i tam byla wczesniejsza na 33 %.

Postanowiłem ze zrobie temat ogólny do podpięcia i napisze też o innych wersjach.

Counter Strike (1.6) ma 75 % obnizki wiec mozemy go kupic za 2,74 euro.

Counter Strike Source też dostał 75 % i możemy za 5 euro go zgarnąć.

OFERTA DNIA! Do końca pozostało 31:37:56

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Lord a mogą oni jeszcze na -75% zbić ? xD Bo się zastanawiam czy teraz za 5,49 euro kupować czy czekać ? :P

Mogą ponieważ było 33% a teraz jest 50 % więc można sie spodziewać tego 75 % tak jak to pisałem w temacie ale to tylko przepuszczenia.Opłaca sie nawet za ta cene grac bo to swietna gra ale mozna poczekac az moza zrobia to 75 % ale to moje przypuszcenia nic nie jest pewne.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Mogą ponieważ było 33% a teraz jest 50 % więc można sie spodziewać tego 75 % tak jak to pisałem w temacie ale to tylko przepuszczenia.Opłaca sie nawet za ta cene grac bo to swietna gra ale mozna poczekac az moza zrobia to 75 % ale to moje przypuszcenia nic nie jest pewne.

Więc kupię dziś :D Co mi tam jak  będzie nawet to 75% to i tak 50% taniej grę kupię a napewno po mojej ocenie spędzę przy niej sporooo czasu :)

Opublikowano

Kurde , kupilbym juz teraz , ale brakuje mi 15 zeta na paypalu , mam nadzieje ze dadzą 75% ;/

Opublikowano

Opłaca się kupić kilka razy na różnych kontach  a potem idlować i sprzedawać skrzynki itd? Wiem ze jest blokada na rynek jeśli ma się nowe konto steam ale czy wymieniać się można odrazu? 

Opublikowano

Opłaca się kupić kilka razy na różnych kontach  a potem idlować i sprzedawać skrzynki itd? Wiem ze jest blokada na rynek jeśli ma się nowe konto steam ale czy wymieniać się można odrazu? 

Nie można ale przez ten okres 30 dni spokojnie duzo nadropisz i zarobisz.Mozesz tez kupic pare csow i potem sprzedawac drozej na allegro gifty.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Nie można ale przez ten okres 30 dni spokojnie duzo nadropisz i zarobisz.Mozesz tez kupic pare csow i potem sprzedawac drozej na allegro gifty.

Aktualnie to lipa bo prawie 30 zloty , a gifty teraz po 34-35 są , jak bedzie -70% to wtedy sie opłaca bo za jedno konto jestes minimum 15 zeta do przodu.

Opublikowano

myślę, że ostatniego dnia rzucą te upragnione -75% :D

ja czekam, najwyżej ostatniego dnia sprzedam jakiś skiny i sobie kupie :D

poza tym, cs powinien kosztować coraz mniej - każdy kupił i będzie chciał sie pozbyć = mniejsze ceny :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...